bijdidi

Over mij

Mijn naam is Didi Helder, (1961) en getrouwd met Erik Helder, samen zijn we de ouders van 4 volwassen zonen. Vanaf de geboorte van onze oudste zoon heb ik altijd (naast de zorg voor onze eigen kinderen) met heel veel plezier ook op andere kinderen gepast.

Vanaf 1 juni 2015 heb ik me aangesloten als gediplomeerd gastouder bij GOB Tweede Thuis.

Ik zie BIJDIDI als een kleinschalig, flexibel, vertrouwd maar vooral gezellig oppasadres voor kinderen van 0-12 jaar. De naam van het gastouderbureau Tweede Thuis spreekt me dan ook erg aan want dat is precies wat ik wil zijn voor de kinderen. Een tweede thuis, als de ouders aan het werk/studeren zijn, een gezellige, veilige plek bieden waar de kinderen zichzelf kunnen zijn en in een ongedwongen huiselijke sfeer kunnen spelen, knutselen, slapen, eten, vriendjes maken enz....Daarbij heb ik oog voor het welbevinden en de ontwikkeling van het kind.

Juist de combinatie van baby's, peuters, kleuters en grotere kinderen in de basisschoolleeftijd spreekt me aan. Er is voldoende speel/lees /knutselmateriaal voor alle leeftijden, er kan buiten in een afgesloten tuin met zandbak en speeltoestel gespeeld worden en voor de iets grotere kinderen is er een speelveld voor de deur.

Verder wandel ik veel en ben zo veel mogelijk buiten met de kinderen.

Ik woon vlak bij beide basisscholen in Peize,  sporthal, voetbalveld en dus is het halen/brengen van en naar school, sportclubs geen enkel probleem.